Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе на боксера си е малко еб....но поне брат ми псуваше два дена като я смени моята май ще трябва да отидеш на майстор
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

не е задалжително да ходиш на майтор ще си я смениш сам

Comment

Първоначално публикувано от toni esprit
        не е задалжително да ходиш на майтор ще си я смениш сам
        Прав си , не е толкова сложно и трудно.
        Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

Comment

Има един тройник, опчти до капачката за маслото, който е част от охладителната система и там където влизат маркучетата ми капе. С какво мога да ги уплътня, защото явно тия скоби не хващат много плътно? 2 пъти вече ги затягам наново ама едната още продължава да капе.. или да сменя скобите или какво мога да направя друго???
          Lexus IS200

Comment

-

Сменяй си тройника и сложи нови скоби.Има ги в магизините, не са скъпи. Същият тройник мисля че го имаше и от другата страна (някъде под акумулатора). Сменяй и него като се хванеш, че създават само ядове.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Re: -

Първоначално публикувано от stelt
              Сменяй си тройника и сложи нови скоби.Има ги в магизините, не са скъпи. Същият тройник мисля че го имаше и от другата страна (някъде под акумулатора). Сменяй и него като се хванеш, че създават само ядове.
              А от къде мога да го купя този тройник нов, някой да знае???
              Lexus IS200

Comment

Working...
              X